Zoek, vergelijk & boek

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Kosteloos annuleren
Laagsteprijsgarantie
Uw partner sinds 2004

Autohuur Benalmadena

  1. Home
  2. Autohuur Benalmadena

Autohuur Spanje vergelijkt voor u de prijzen in Benalmadena. In de grotere steden zijn vaak meerdere verhuurders aanwezig. Wij vergelijken hun prijzen, zodat u de goedkoopste huurauto kunt kiezen.

Locatie informatie voor Benalmadena

Introductie

De gemeente Benalmadena bestaat uit drie verschillende delen: Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa en Arroyo de la Miel. Het is een vakantieoord, waar veel georganiseerde reizen naartoe gaan. Acteur Antonio Banderas komt er vandaan, en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij en zijn vrouw Melanie Griffith er vaak komen. De Romeinen hebben een duidelijk merkbare invloed gehad op de architectuur en daarmee het uiterlijk van de stad. De katholieke koningen Ferdinand en Isabella bouwden er een defensiebasis.

Het schilderachtige dorp is met zijn smalle, bloemenrijke straatjes een zeer geschikte vakantiebestemming, centraal gelegen tussen de veel massalere plaatsen Malaga en Torremolinos.

Benidorm


Vlak voor de kust ligt het natuurreservaat Illa de Benidorm. Het is een wigvormig eiland dat u door middel van een veerdienst kunt bereiken.