Zoek, vergelijk & boek

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Kosteloos annuleren
Laagsteprijsgarantie
Uw partner sinds 2004

Autohuur Cadiz

  1. Home
  2. Autohuur Cadiz

Autohuur Spanje vergelijkt voor u de prijzen in Cadiz. In de grotere steden zijn vaak meerdere verhuurders aanwezig. Wij vergelijken hun prijzen, zodat u de goedkoopste huurauto kunt kiezen.

Autoverhuur bedrijven in Cadiz

We vergelijken aanbieders van huurauto's in Cadiz op de volgende locaties:

Stadskantoren

Locatie informatie voor Cadiz

Introductie

Volgens de legende werd deze stad door niemand minder dan Hercules gesticht, maar het is waarschijnlijker dat de Phoeniciërs dat omstreeks 1100 voor Christus deden. De stad heette toen Gadir

De stad is bezet geweest door Carthagers, Romeinen en Moren en bloeide na de Reconquista op door de import van goederen uit de Nieuwe Wereld. Dit was echter ook een reden voor de Engelsen om de stad aan te vallen. Zij wilden op deze manier de hegemonie over de wereldhandel bewerkstelligen. In 1587 viel sir Francis Drake de stad aan, als eerste in een rij van vele Britse aanvallen.

Natuurlijk bezit de stad vanwege haar vroegere rijkdom een aantal schitterende kathedralen, maar het leukst is toch wel een wandeling langs de kade. Deze leidt u via vele prachtige tuinen en grote pleinen de oude stad in, waar het wemelt van de levendige steegjes.