Zoek, vergelijk & boek

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Laagsteprijsgarantie
Kosteloos annuleren
Uw partner sinds 2004

Autohuur Calpe

Autohuur Spanje vergelijkt voor u de prijzen in Calpe. In de grotere steden zijn vaak meerdere verhuurders aanwezig. Wij vergelijken hun prijzen, zodat u de goedkoopste huurauto kunt kiezen.

Autoverhuur bedrijven in Calpe

We vergelijken aanbieders van huurauto's in Calpe op de volgende locaties:

Locatie informatie voor Calpe

Introductie

Deze stad is volledig doordrongen van cultuur en geschiedenis Door de strategische ligging van het plaatsje hebben hier door de jaren heen vele verschillende culturen gevestigd. In de omgeving van de Rots van Ifach worden de eerste bewijzen gevonden van het bestaan van een Iberische nederzetting. Later bouwden de Romeinen hier een bloeiende nederzetting, gewijd aan de handel en produktie van zoute vis.

Het Middeleeuwse stadium wordt gekenmerkt door kleine gemeenschappen verspreid over meerdere dorpjes. De christenen en moslims leefden vreedzaam naast elkaar, terwil ze constant onder vuur lagen van piraten. Toen de bedreiging van de piraten in de achttiende eeuw was verdewenen, kon men beginnen aan een wederopstanding van de plaats. In deze tijd en de eeuw daarop werden de fundamenten gelegd voor de welvaart die de stad nu met name door het toerisme kent.