Zoek, vergelijk & boek

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Kosteloos annuleren
Laagsteprijsgarantie
Uw partner sinds 2004

Autohuur San Pedro De Alcantara

  1. Home
  2. Autohuur San Pedro De Alcantara

Autohuur Spanje vergelijkt voor u de prijzen in San Pedro De Alcantara. In de grotere steden zijn vaak meerdere verhuurders aanwezig. Wij vergelijken hun prijzen, zodat u de goedkoopste huurauto kunt kiezen.

Locatie informatie voor San Pedro De Alcantara

Introductie

Slechts tien kilometer van Marbella ligt San Pedro de Alcántara, een oude boerengemeenschap, ooit beroemd om het suikerruit dat er vandaan kwam. De stad behield haar agrarische karakter tot in het begin van de jaren twintig, toen het land werd verdeeld en verkocht.

De stad werd meer en meer en toeristische trekpleister, zeker toen Spanje populairder werd als vakantieland na Franco’s dood. San Pedro de Alcántara bleef lange tijd een plattelandsstadje, totdat de technologische vooruitgang de stad tot modernisering dwong.

De binnenstad heeft een gracieuze kathedraal met vele smalle straatjes eromheen waar leuke winkeltjes en gezellige cafeetjes en bars te vinden zijn. Het meest interessante gebouw is de Basilica de Vega del Mar, uit de vierde eeuw. Daarnaast vindt men in San Pedro de Alcántara Romeinse badhuizen uit de derde eeuw.