Zoek, vergelijk & boek

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Kosteloos annuleren
Laagsteprijsgarantie
Uw partner sinds 2004

Autohuur Valladolid

  1. Home
  2. Autohuur Valladolid

Autohuur Spanje vergelijkt voor u de prijzen in Valladolid. In de grotere steden zijn vaak meerdere verhuurders aanwezig. Wij vergelijken hun prijzen, zodat u de goedkoopste huurauto kunt kiezen.

Autoverhuur bedrijven in Valladolid

We vergelijken aanbieders van huurauto's in Valladolid op de volgende locaties:

Locatie informatie voor Valladolid

Introductie

Valladolid is een stad met zo’n 400.000 inwoners in Centraal Spanje. De stad aan de Río Pisuerga en is de hoofdstad van de provincie Vallodolid. De stad groeit hard en heeft een groot industrieel bezit. Met name de automobiel-industrie is belangrijk voor de stad. Desondanks vindt men hier ook een deel van de mooiste Spaanse renaissance bouwkunst.

Eén van de bekendste monumenten in Valladolid is de kerk van Santa María, een nooit afgebouwde kathedraal. Daarnaast vindt met het Nationaal Sculptuur museum in Valladolid, waar de grootste collectie Spaanse houten sculpturen te bezichtigen zijn.

In 1469 trouwde de vroegere koningin van Castilië met Ferdinand in het Palacio Vivero in Valladolid. Na de Reconquista riepen zij Valladolid uit tot hun hoofdstad. Daarnaast is Colombus, de grote ontdekkingsreiziger, in de stad overleden.