Zoek, vergelijk & boek

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Kosteloos annuleren
Laagsteprijsgarantie
Uw partner sinds 2004

Autohuur Zaragoza

  1. Home
  2. Autohuur Zaragoza

Autohuur Spanje vergelijkt voor u de prijzen in Zaragoza. In de grotere steden zijn vaak meerdere verhuurders aanwezig. Wij vergelijken hun prijzen, zodat u de goedkoopste huurauto kunt kiezen.

Autoverhuur bedrijven in Zaragoza

We vergelijken aanbieders van huurauto's in Zaragoza op de volgende locaties:

Locatie informatie voor Zaragoza

Introductie

Zaragoza is de hoofdstad van de regio Aragón en ligt aan de Ebro, daar waar de Gallego en Huerva erin uitmonden. Het is een belangrijke industriestad, tevens agrarisch handelscentrum en heeft ruim 600.000 inwoners. De stad vormt een knooppunt van spoorlijnen en autowegen en heeft een luchthaven.

Zaragoza is een universiteitsstad en is zetel van een rooms-katholieke aartsbisschop. Het stadsbeeld wordt onder andere bepaald door de uit baksteen opgetrokken kathedraal La Seo. De kathedraal is gebouwd op de plaats van een vroegere moskee. Zaragoza bezit vele kerken met mudéjartorens uit de veertiende eeuw, al zijn ook veel bouwwerken verwoest door de Fransen in de negentiende eeuw. Eén van de weinige paleizen die gespaard zijn gebleven, is het zestiende-eeuwse Palacio de Lara met vier hoektorens. Ook zeer fraai is het beursgebouw, de Lonja, uit 1541.